Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

ЗА НАС

ЧАСТ ОТ ВОДЕЩА КОМПАНИЯ

Walkmaxx е част от Студио Модерна, водеща, омниканална, мултибрандова компания в областта на директната търговия на дребно в Централна и Източна Европа. С нашите надеждни брандове и присъствие на 23 пазара, ние достигаме до повече от 370 милиона клиенти.

Всички наши брандове имат една основна мисия: Да подобряват ежедневието и благосъстоянието на хората.

Walkmaxx не само създават обувки. Те предизвикват желанието за движение, вдъхват чувство за свобода и насърчават хората да подобрят начина си на живот, с всяка следваща крачка.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Walkmaxx се ангажира да осигурява:

КОМФОРТ – основната същност на всяка обувка, която сме разработили,

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА ТЕХНОЛОГИЯ

ДОВЕРИЕ – спечелено чрез предоставяне на качествени продукти и осигуряване на обещаните предимства,

ИНОВАЦИЯ, която зависи от прилагането на нови решения за комфорт, отнасящи се до всички елементи на обувката - от подметката до материалите в саята,

УСТОЙЧИВОСТ - ние прилагаме устойчиви решения и материали в нашите обувки,

ПРИРОДА - грижа за околната среда чрез фокусиране върху устойчивите решения и отговорния начин на живот,

ДВИЖЕНИЕ, защото движението е енергия, а енергията е живот. Всички наши обувки позволяват по-лесно и леко движение, което дава на клиентите увереност да изживеят деня си по-пълноценно.

Comfort Hub

НАШИТЕ СЕРИИ

Обувките ни са разделени на два сегмента. Walkmaxx Originals е серията на Walkmaxx, която включва портфолиото на моделите със заоблена подметка. Walkmaxx Trend е серията, обхващаща всички модели с равна подметка, което означава, че тя не е заоблена, а е с различна конструкция, основаваща се на равна долна повърхност.

WALKMAXX ORIGINALS

Walkmaxx Originals е олицетворение на благосъстоянието, активния живот, изпълнен с ценни моменти и хора, и усещане за свобода - свобода на движение, стремеж да бъдеш себе си и да извличаш най-доброто от всеки ден, наслаждавайки се на върховното състояние на комфорт.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Серията Wakmaxx Trend асоциираме с приключенията, с комбинацията между дивата пустош и градския живот, младостта и динамичността, но без допускане на компромиси с комфорта, наслаждавайки се на живота в пълна степен.

Comfort Hub

НАШАТА МИСИЯ

Израстването ни от компания, предлагаща един модел обувки през 2010 г., до бранд с над 50 модела в настоящото ни портфолио и присъствие на повече от 20 пазара, е доказателство, че вървим в правилната посока. Насочвайки се същевременно и към по-устойчиво бъдеще, нашата мисия е да създаваме възможно най-удобните обувки за краката ти, с грижа за природата.

  • Walkmaxx се гордее с постигането на 90% удовлетвореност на потребителите.

  • Всеки клиент на Walkmaxx притежава средно по 3 чифта наши обувки.

  • Walkmaxx осигурява оптимален комфорт, докато се движиш.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81