Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
SKU: 99-1000225770

Уокмакс Сникърс Чънки

Кратко описание

Не позволявай обемния им вид да те заблуди. Тези сникърси са изработени от леки материали и адаптираща се, омекотена стелка, за да се чувстваш удобно. Те ще поддържат свода ти стабилен и краката ти сухи. Освен това са гъвкави, абсорбиращи натиска и долната им част е гумена, за да осигури добро сцепление върху всякакъв терен.

149,90 лв.
Уокмакс Сникърс Чънки
Таблица с размери
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

Не позволявай обемния им вид да те заблуди. Тези сникърси са изработени от леки материали и адаптираща се, омекотена стелка, за да се чувстваш удобно. Те ще поддържат свода ти стабилен и краката ти сухи. Освен това са гъвкави, абсорбиращи натиска и долната им част е гумена, за да осигури добро сцепление върху всякакъв терен.

Виж повече
Детайли за продукта

Чънки комфорт

Гъвкавата подметка и внимателно проектираната стелка предлагат комфорт и свобода на движение, без това да означава компромиси с визията и стила. Обогатени са с антиплъзгаща долна част и допълнителна омекотена вложка, за да стъпваш удобно и безопасно. Краката ти ще се чувстват страхотно, както и ти.

Walkmaxx Sneaker Chunky

Лекота на стъпване

Изпробвай ги и ще усетиш лекота на стъпване. Изработени са от леки материали с формована и омекотена вложка. Можеш да ги опаковаш и носиш навсякъде, както и да ги съчетаваш с всякакъв стил облекло. Дишащата стелка ще отвежда влагата, за да се наслаждаваш на свежест през целия ден. Ще се чувстваш благодарен след дълъг ден, изпълнен с приключения, и без да усещаш никаква умора.

Walkmaxx Sneaker Chunky

Защо краката ти ще се чувстват добре в тях?

Благодарение на гъвкавата външна подметка от 100% EVA, стелката се адаптира към крака ти. Тези функционални сникърси облекчават натиска, осигуряват по-добра проветривост и абсорбират потта. Те са създадени, за да обгрижват краката ти и да ги поддържат в безопасност.

Абсорбиране на натиска

Външната подметка, изработена от 100% EVA, абсорбира натиска и придава гъвкавост, чийто предимства ще оцениш при носене върху всякакъв терен. Освен това гумената долна част ще ти осигури отлично сцепление с всякакви повърхности.

Walkmaxx Sneaker Chunky

Изключително удобна вложка

Стелката включва в състава си изключително издръжлива вложка. Тя е формована, с възглавничка и е разработена с иновативна анатомична технология, която осигурява добра проветривост и способност за абсорбиране на потта. Тази характеристика неминуемо надгражда нивото на комфорт. Правилната опора в областта на свода ще стабилизира стъпката ти и ще гарантира целодневна поддръжка.

Walkmaxx Sneaker Chunky

Леки

Въпреки обемната им визия, ще се изненадаш колко са леки, когато ги обуеш. Не подценявай теглото като фактор, когато си избираш обувки! Имай предвид, че ще ти се наложи да ги носиш през целия ден.

Walkmaxx Sneaker Chunky
Как да избереш размер Погледни таблицата ни и открий перфектния за теб размер обувки Walkmaxx.

Как да измериш стъпалото си?

Перфектно прилягащите и удобни обувки са основният фактор за поддържане на здрави крака и правилна походка. Ако не си сигурен относно точния размер на следващия си чифт Уокмакс, с удоволствие ще ти помогнем да откриеш идеално прилягащите за теб обувки.

Имаш нужда от два листа хартия (размер A4), молив и линийка.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  Очертай стъпалото

  Постави лист хартия на пода. Стъпи изправен върху хартията, така че петите ти да са опрени в стената. Препоръчително е да обуеш чорапите, с които възнамеряваш да носиш обувките си. Пренеси цялата си тежест върху краката, за да бъде по-точно измерването. След това трябва ти или някой друг внимателно да очертаете стъпалото, като писалката или моливът трябва да бъдат под ъгъл от 90 градуса.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  Измери дължината и ширината

  1. Измери разстоянието от задната/централна част на петата до края на най-дългия пръст.
  2. Измери най-широката част на крака си от единия край до другия.

  Можеш да опиташ да очертаеш стъпалото си няколко пъти за по-точни резултати.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  Открий перфектния чифт обувки за теб

  В таблицата намери дължината на стъпалото, която си измерил. В другата колона ще откриеш съответстващия на нея размер обувки. И чрез последната колона ще определиш, каква ширина на обувката ще бъде подходяща за теб.

  Забележка: Ако дължината на твоето стъпало попада между посочените размери, приеми за валиден следващия размер. За ширина на стъпалото избери най-близката до твоята.

Определяне на размер за Уокмакс Сникърс Чънки

Размер

Дължина на стъпалото

(см)

Ширина на стъпалото

(см)

36 23,6 7,9
37 24,3 8,0
38 24,9 8,2
39 25,6 8,4
40 26,2 8,5
41 26,9 8,7
42 27,5 8,8

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81