Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Условия за пазаруване

Условия за продажба

1. Условия на продажба в електронния магазин Walkmaxx.

Цени.

Всички цени на продукти предлагани чрез електронния магазин Walkmaxx („Сайта”) на Студио Модерна България ЕООД, с адрес: гр. София 1750, бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк", ет. 6 са крайни продажни цени валидни само в рамките на деня, в който е била заявена поръчката. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. Доставката на закупен продукт се заплаща от купувача допълнително, извън обявената крайната продажна цена, при условията посочени по-долу (Доставка. Стойност на доставката).

Потвърждение по телефон.

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, които в момента на заявяване на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени по-долу (Срок на доставка), които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, пред служител на Студио Модерна България/Walkmaxx.

След натискане на бутона „Завършете поръчката” в Сайта ще получите писмо с информация за Вашата поръчка по електронната поща, която сте попълнили. Трябва да очаквате и телефонно обаждане от служител на Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx, в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката, в работно време; от понеделник до петък, от 8:00 до 20:00 часа; събота и неделя, от 10:00 до 18 часа. С това обаждане ще бъдете още веднъж изрично информирани за крайната продажна цена на поръчания чрез Сайта продукт, включително за точната стойност на доставката, сроковете на доставка и за наличността на продукта, с цел избягване на всякаква неяснота или заблуждение.

Само след изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, договорът за покупко-продажба на продукта се счита за сключен.

Отказ от заявена поръчка.

По време на телефонния разговор със служителя на Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx, който се е свързал с Вас, можете да се откажете от заявената чрез Сайта поръчка, като ясно и изрично изразите това свое желание. Отказът може да бъде направен и преди получаване на обаждането за потвърждение, пред служител на Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx на телефон: (02) 81 851 51, или по електрона поща topshop@topshop.bg.

Срок на доставка.

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на София ще бъде извършена в рамките на 3 работни дни, а за други градове на територията на Република България в рамките на 5 работни дни, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Доставката се извършва по поща или чрез куриер на посочен от Вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България.

Изчерпан продукт.

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Начин на плащане.

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено чрез наложен платеж (заплащане на куриера, доставил Вашата поръчка), с лизинг (разсрочено плащане) или с паричен превод по банков път (повече информация ще получите по телефона от нашите агенти)


Лизинг (разсрочено плащане) на продукти се предлага при следните условия:
1. На лица с постоянен трудов договор или:
• майчинство от трудов договор – не социално
• самоосигуряващо се лице (свободни професии – едноличен търговец, земеделски производител, адвокати, нотариус, лекар и др.)
• пенсионер – по възраст и по болест
2. На лица с навършени 18 години
3. Допустим срок на разсрочено плащане от 3 до 36 месеца (в зависимост от поръчката)
4. Разсрочено плащане се предлага при поръчка на обща минимална стойност от 100 лева с ДДС.

Може да получите пълна информация по възможностите за разсрочено плащане по време на телефонния разговор със служителя на Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx.

Отказ от покупка.

В случай, че не сте удовлетворени от доставените продукти можете, без да посочвате конкретна причина, в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката да се откажете от сключения договор и да върнете закупените продукти във вида (с количество или качество), в който са Ви били доставени и ние ще възстановим заплатената от Вас сума в срок не по-късно от 30 дни от упражняването на това Ваше право. Стойността на доставката не подлежи на възстановяване.

Връщането на продукта може да бъде извършено на място в офиса на Студио Модерна България ЕООД, на адрес: гр. София 1404, бул. България 81В, ет.6, или чрез изпращането му на адрес за Ваша сметка по поща или куриер. Ще извършим възстановяването на сумите по банков път по посочена от Вас сметка, с пощенски запис или по начина, по който е било направено първоначалното плащане.

Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx не носи отговорност за предоставени от Вас невалидни или неправилно попълнени лични данни, адрес, номер на банков сметка и/или всякаква друга информация, предоставена чрез Сайта или пред служител на Студио Модерна България ЕООД/Walkmaxx.

2. Доставка. Стойност на доставката.

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес.

Стойността на доставката на продукта/продуктите зависи от разположението на населеното място, в посоченият от Вас адрес и от теглото на продукта/общото тегло на продуктите. Информация за характеристиките на продуктите можете да откриете в описанието на всеки продукт в Сайта. Повече информация за стойността на доставката може да видите тук.

При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.

Ако не желаете да заплащате за доставка, можете да пазарувате на място в нашите представителни магазини. Вижте списък тук.

Такса: "Подсигури пратката"

Таксата „Подсигури пратката“ е валидна, само за конкретната поръчка, към която е непосредствено заплатена и не важи за следващи поръчки.

Какво получавате, когато заплатите такса „Подсигури пратката“?

  • Потвърждаване на поръчката от наш служител в рамките на 24 часа.
  • Обработка на пратката за доставка с приоритет.
  • Обслужване по телефона с приоритет при възникнали въпроси за Вашата пратка. Моля, свържете с нас на тел. 02/ 8185151.
  • Приоритетна замяна на продукта, при възникнали транспортни дефекти
  • Експресна реакция, при забавяне на пратката.
  • Коректно и професионално обслужване от специалисти в отдел „Грижа за клиента“.
  • 100% сигурност на поръчката и заплащането, без риск за клиента!

Таксата „Подсигури пратката“ се заплаща изцяло по желание на клиента и има за цел да осигури допълнителна бързина и ефикасност на клиентското обслужване.

Таксата „Подсигури пратката“ не отменя правата на потребителите във връзка с гаранцията на потребителски стоки по Закона за защита на потребителите.

Наложен платеж

В случай, че бъде избрана опцията “Наложен платеж”, при закупуване на стоки, то за тази услуга се заплаща допълнителна такса в размер на 1,90 лв. Стойността на поръчката се формира от цената на продуктите в количката, транспортната такса и таксата за наложен платеж.

В случай че желаете, може да се възползвате и от друг начин за плащане, който не е свързан с начисляването на допълнителна такса към „Студио Модерна - България“ ЕООД. Изборът на опция за плащане е изцяло по желание на клиента. 

Може да изберете един от следните начини за плащане:

  • Плащане с кредитна/дебитна карта – Плащате директно с карта и ще бъдете пренасочени към сайта на eBORICA, след като завършите поръчката си. При тази опция, към продажната цена на стоките и цената за доставка, не се начисляват допълнителни такси, дължими на „Студио Модерна – България“ ЕООД. „Студио Модерна – България“ ЕООД не носи отговорност за евентуално наложени на платеца допълнителни такси за разплащане с банкови карти от банката издател на картата.
  • Наложен платеж – плащате избраните от Вас продукти в брой, при доставка на посочения от Вас адрес като към продажната цена и цената за доставка на стоките се начислява допълнителна такса в размер на 1,90 лв.
  • На изплащане – получавате избраните от Вас продукти сега, а ги изплащате на равни месечни вноски съгласно политиката и договореностите с избраната  от клиента банка/финансова институция – кредитодател. При тази опция, към продажната цена на стоките и цената за доставка, не се начисляват допълнителни такси, дължими на „Студио Модерна – България“ ЕООД.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81