Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

НАШАТА ТЕХНОЛОГИЯ

ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ЖИВОТА ИЗВЪН КОМФОРТНАТА СИ ЗОНА, ТРЯБВА ПЪРВО ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ДА СИ В НЕЯ.

Обувките не са просто част от гардероба ни, която поддържа краката ни топли и защитени от неравни терени. А комфортът е много повече от усещане. Когато говорим за обувките на Walkmaxx, можем да кажем, че те се грижат за доброто ти състояние, носят усещане за свобода, изглеждат страхотно и те карат да се чувстваш по възможно най-добрия начин. С тях стъпваш уверено, всеки ден и във всякакви ситуации.

За да осигурим това високо ниво на комфорт, ние използваме последните иновативни технологии в нашата индустрия и само най-качествените материали, които гарантират възможно най-добрите резултати.

WALKMAX ORIGINALS

Известната заоблена подметка на Walkmaxx е разработена в Германия като иновативна подметка, в чиято основа е заложена идеята да имитира естественото движение на краката и ходенето на бос крак, като по този начин значително подобрява комфорта. Нашата мисия със създаването на Walkmaxx Originals беше да внесем енергия в ежедневието на хората и да ги вдъхновим да се движат по-добре и повече.

СТРУКТУРА

 • ПОДМЕТКА

  Подметката се отличава с анти-плъзгаща се долна повърхност, широко пространство за пръстите и отлично сцепление. Тези характеристики водят до подобряване на стойката и активиране на мускулите, осигуряване на подходяща опора и комфорт. Прилягащи перфектно обувки, за да не спираш да се движиш.

 • СТЕЛКА

  Стелката ни е лека, поема натиска и благодарение на нея изразходваш по-малко енергия. Тези технологични качества водят до равномерно разпределение на тежестта, вследствие на което ще се почувстваш сякаш ходиш бос.

 • САЯ

  Когато си доволен от външния вид на обувката, се чувстваш комфортно и я носиш с увереност. Саята на обувките Walkmaxx се характеризира с функционални и естетически качества. Лесното прилягане към крака и класическият съвременен дизайн са печеливша комбинация за постигане на добро, физическо и емоционално състояние.

WALKMAX TREND

Равната подметка на Walkmaxx е ключовият елемент в нашата серия обувки, която е проектирана с цел да осигурява свобода на движение. Тя е разработена също така с идеята да гарантира целодневен комфорт, независимо от нуждите ти – да стоиш на крак цял ден, да се наслаждаваш на разходка, да работиш или да пътуваш. Искахме да се почувстваш така, сякаш целият свят е в краката ти, независимо в коя посока, ще решиш да поемеш. Защото където и да отидеш с Уокмакс Тренд, комфортът ще бъде неизменно с теб.

СТРУКТУРА

 • ПОДМЕТКА

  Що се отнася до дизайна на подметката, стабилността е от ключово значение. Можеш да разчиташ на нашите обувки, за да подобриш начина на движение, както и да се движиш повече, да балансираш цялото си тяло и да придобиваш увереност с всяка стъпка.

 • СТЕЛКА

  Благодарение на първокласното качество на материалите в стелката, обувките са леки, абсорбират натиска и обгръщат краката ти в мекота. Докато ги носиш усещаш единствено мекота и комфорт до степен на безтегловност, дори и в най-активните ти дни.

 • САЯ

  Съвременният силует, фината изработка и изключително стабилната опора гарантират, че нашите обувки ще ти паснат като ръкавица. Ще се „влюбиш“ в перфектната комбинация от комфорт, стил и подходяща опора, които осигуряват обувките на Walkmaxx. Те ще са неизменна част от всичко, което обичаш да правиш.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81