Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

НАШАТА ИСТОРИЯ

ВСЯКА СТЪПКА, КОЯТО ПРЕДПРИЕХМЕ В МИНАЛОТО, НИ ОТВЕДЕ ТАМ, КЪДЕТО СМЕ ДНЕС. С ВСЯКА СЛЕДВАЩА СТЪПКА, ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАХА КЪМ НАШЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ, УСТРЕМЕНО КЪМ БЪДЕЩЕТО.

Въпреки че брандът Walkmaxx е сравнително млад, нашата мисия да осигуряваме комфорт с всяка стъпка остава същата през годините и ще продължи и за в бъдеще.

Стартирахме компанията през 2010 г., с един единствен модел и се превърнахме в международно призната компания с над милион доволни клиенти.

2010

 

ДЪЛГИТЕ ПЪТУВАНИЯ ЗАПОЧВАТ С ЧИФТ ОБУВКИ.

Пуснахме на пазара първия модел обувки - Уокмакс Блек. Това е първата стъпка от създаването на бранд, който ще се превърне в любим за много хора.

2012

 

ПРОМЕНЯМЕ СЕ ЗАЕДНО.

Портфолиото ни започва да се разраства в отговор на нуждите на нашите клиенти. Walkmaxx се превръща в признат бранд за функционални и удобни обувки в цяла Европа с 15+ модела.

2015

 

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО-ВЕСЕЛО.

Продължавайки с по-нататъшното разширяване на портфолиото, в момента вече предлагаме повече от 50 модела.

2016

 

КЛИЕНТИТЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО.

Ние разработваме три серии продукти, за да задоволим специфичните нужди на клиентите и да облекчим проблемите, свързани с краката. Нашите серии са: Фит, Пюър и Комфорт.

2017

 

СВОБОДЕН ДУХ

Пуснахме първата си колекция с акцент върху максималния комфорт, който насърчава свободата на движение и води до по-активен начин на живот.

2019

 

МОДЕРЕН СТИЛ.

Нашата серия Тренд със съвременния си дизайн е важна стъпка към създаване на модерни обувки.

2020

 

ДЕСЕТ ГОДИНИ НА КОМФОРТ.

Отпразнувахме 10-тата си годишнина с впечатляващи цифри - продадохме почти 7 милиона чифта в повече от 20 страни.

2021

 

БЪДЕЩИ СТЪПКИ.

Пуснахме нова серия обувки с равна подметка, отличаваща се с идеалната комбинация от изключителен комфорт и модерен дизайн.

WALKMAXX ПРАВИ ВАЖНИ СТЪПКИ НАПРЕД.

В портфолиото на Walkmaxx ще представим първата ни колекция от устойчиви обувки - Walkmaxx Green. Чрез минимизиране на отрицателните ефекти върху околната среда, нашите клиенти могат да направят отговорен избор и по този начин да изиграят важна роля в създаването на по-устойчиво бъдеще. Дизайнът на Walkmaxx е базиран на дишащи и леки обувки, които са изключително адаптивни към индивидуалната форма на крака и са с модерна визия.

Мъдра поговорка гласи, че ако ни е писано да останем на едно място, ще имаме корени вместо крака. В Walkmaxx добавяме, че всяко голямо приключение в живота започва с една стъпка. Ние ти гарантираме, че ще стъпваш уверено с Walkmaxx.

  • Walkmaxx се гордее с постигането на 90% удовлетвореност на потребителите.

  • Всеки клиент на Walkmaxx притежава средно по 3 чифта наши обувки.

  • Walkmaxx осигурява оптимален комфорт, докато се движиш.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81