Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
SKU: 99-1000225761

Уокмакс Сникърс Плат Грийн

Кратко описание

В стремежа си да надграждаме комфорта и устойчивостта, заложихме на природосъобразни материали. Стелката на тези сникърси е дишаща и приляга към формата на крака. Специалната външна подметка с малки въздушни мехурчета осигурява лекота, еластичност и висок отскок. Платнената горна част е разтеглива и обгръща краката ти в отпускащ комфорт.

Редовна цена: 149,90 лв.


Специална цена: 79,90 лв.

Оставащо време
Уокмакс Сникърс Плат Грийн
Таблица с размери
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

В стремежа си да надграждаме комфорта и устойчивостта, заложихме на природосъобразни материали. Стелката на тези сникърси е дишаща и приляга към формата на крака. Специалната външна подметка с малки въздушни мехурчета осигурява лекота, еластичност и висок отскок. Платнената горна част е разтеглива и обгръща краката ти в отпускащ комфорт.

Виж повече
Детайли за продукта

Устремени към зелено бъдеще

Тези сникърси са изработени от рециклирани материали, с иновативна подметка Ultimax, която осигурява лекота, омекотяване на стъпката и висок отскок.

Те са частично изработени от устойчиви материали. Рециклираният материал, използван в сникърсите, е направен от PET бутилки. По този начин, освен че ще се чувстваш страхотно с тях, ти ще допринесеш за опазване на околната среда.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Дишащи и отвеждащи влагата

Платът, от който са направени сникърсите, осигурява отлична проветривост. Наред със специално разработената дишаща стелка, тези сникърси имат изключителна въздухопропускливост . Вече няма да усещаш краката си влажни – те ще запазят свежестта си през целия ден. Супер леки, прилягащи към крака без усилие – ще ги обуваш за секунда. Не е нужно да се притесняваш, че ще се изцапат - перат се в пералня и са подходящи за носене върху всякакви терени.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Защо краката ти ще се чувстват добре в тях?

Те са частично изработени от рециклирани материали, което доказва че комфортът може да бъде устойчив. Избирайки тези обувки, ти проявяваш грижа едновременно към краката си и към околната среда. Стелката им е дишаща и се адаптира към уникалната форма на краката.

Ultimax за първокласни резултати

Благодарение на специално формованата външна подметка, изработена от малки въздушни мехурчета, тези сникърси са ултра леки. Тази комбинация допринася за гъвкавостта и позволява висок отскок. Това на практика означава следното; когато кракът ти докосне пода, материалът се свива и отдава обратно част от енергията за следващата стъпка. Ако ги носиш целодневно, ще оцениш омекотяващия ефект при стъпване, както и отличното сцепление, дължащо се на гумената външна подметка.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Изключително удобна вложка

Стелката включва в състава си изключително издръжлива вложка. Тя е формована, с възглавничка и е разработена с иновативна анатомична технология, която осигурява добра проветривост и способност за абсорбиране на потта. Тази характеристика неминуемо надгражда нивото на комфорт. Правилната опора в областта на свода ще стабилизира стъпката ти и ще гарантира целодневна поддръжка.

Walkmaxx Sneaker Knit Green

Дишаща способност и устойчивост

Носенето на тези платнени обувки ще ти гарантира целодневен комфорт, благодарение на дишащата способност на материалите. Те прилягат лесно към крака, за да ги обуваш бързо и без усилие. Благодарение на използването на рециклирани материали PET, PES, EVA, биомасло и рециклиран каучук в производствения процес, ние участваме в опазването на околната среда, без това да е за сметка на качеството или комфорта на клиентите. Прояви и ти своята загриженост към природата - избери тези устойчиви сникърси, предлагащи изключителен комфорт и качество.

Walkmaxx Sneaker Knit Green
Как да избереш размер Погледни таблицата ни и открий перфектния за теб размер обувки Walkmaxx.

Как да измериш стъпалото си?

Перфектно прилягащите и удобни обувки са основният фактор за поддържане на здрави крака и правилна походка. Ако не си сигурен относно точния размер на следващия си чифт Уокмакс, с удоволствие ще ти помогнем да откриеш идеално прилягащите за теб обувки.

Имаш нужда от два листа хартия (размер A4), молив и линийка.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  Очертай стъпалото

  Постави лист хартия на пода. Стъпи изправен върху хартията, така че петите ти да са опрени в стената. Препоръчително е да обуеш чорапите, с които възнамеряваш да носиш обувките си. Пренеси цялата си тежест върху краката, за да бъде по-точно измерването. След това трябва ти или някой друг внимателно да очертаете стъпалото, като писалката или моливът трябва да бъдат под ъгъл от 90 градуса.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  Измери дължината и ширината

  1. Измери разстоянието от задната/централна част на петата до края на най-дългия пръст.
  2. Измери най-широката част на крака си от единия край до другия.

  Можеш да опиташ да очертаеш стъпалото си няколко пъти за по-точни резултати.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  Открий перфектния чифт обувки за теб

  В таблицата намери дължината на стъпалото, която си измерил. В другата колона ще откриеш съответстващия на нея размер обувки. И чрез последната колона ще определиш, каква ширина на обувката ще бъде подходяща за теб.

  Забележка: Ако дължината на твоето стъпало попада между посочените размери, приеми за валиден следващия размер. За ширина на стъпалото избери най-близката до твоята.

Определяне на размер за Уокмакс Сникърс Плат Грийн

Размер

Дължина на стъпалото

(см)

Ширина на стъпалото

(см)

36 23,4 8,0
37 24,0 8,2
38 24,7 8,4
39 25,4 8,5
40 26,0 8,7
41 26,7 8,9
42 27,4 9,0
43 28,0 9,2
44 28,7 9,4
45 29,4 9,5
46 30,0 9,7

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81