БУРГАС - МАГАЗИН DORMEO БУРГАС MALL PLAZA

Информация за магазина
Kарта
Покажи магазина на картата
Скрий картата

Адрес:

бул. Транспортна 31 Ниво 0 8008 Бургас

Tel: 0884491511

Работно време

Временно затворен

понеделник - неделя - 10.00 - 21.00

Магазинът е временно затворен до 29.03. във връзка с обявеното извънредно положение на територията на страната.

Здравето на всички наши колеги и клиенти е приоритет за нас! Поради тази причина и динамично развиващата се обстановка в страната, Ви уведомяваме, че физическият ни магазин Dormeo Бургас Mall Plaza ще бъде временно затворен. Онлайн магазинът работи на пълни обороти, за да изпълни всички онлайн поръчки.

В нашия магазин Дормео ще намерите всичко за здравословния, пълноценен и качествен сън. Портфолиото ни включва първокласни матраци Дормео с гаранция до 15 години, топ матраци, протектори, качествени възглавници, одеяла и завивки, стилни легла, изключително здрави подматрачни рамки, мебели, както и декоративна серия с разнообразни продукти и аксесоари.

Нашата мисия е да предоставим на потребителите продукти, което да направят дома приятно и уютно място и освен продуктите на Дормео, в нашия магазин можете да намерите качествените керамични съдове на Делимано, изключителния Нутрибулет, всичко нужно за бита от Ровус, както и продуктите за здраве на Космодиск и Уелнео.

Предимство на нашите магазини е, че независимо от деня, вратите ни са винаги отворени за вас.

Работата и обслужването на клиентите през почивните дни и по време на всички празници е наш приоритет.

С нетърпение очакваме да ни посетите.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81