Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
SKU: 99-1000117550

Завивка Сиена 4 сезона

Кратко описание

Дормео завивка Сиена 4 сезона e удобна и проветрива. Тя е с отлични терморегулиращи свойства. Съчетава две завивки с различна дебелина: една по-тънка, която използваш лятото, една по-дебела за преходните сезони, а през зимата съединяваш двете заедно. Идеална за хора, склонни към развиване на алергии. Пере се до 60 С. 2 размера: 140x200 см и 200x200 cм.

От 139,90 лв. Нагоре от
Club5*: 132,91 лв.
Завивка Сиена 4 сезона
Stock: 9
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

Дормео завивка Сиена 4 сезона e удобна и проветрива. Тя е с отлични терморегулиращи свойства. Съчетава две завивки с различна дебелина: една по-тънка, която използваш лятото, една по-дебела за преходните сезони, а през зимата съединяваш двете заедно. Идеална за хора, склонни към развиване на алергии. Пере се до 60 С. 2 размера: 140x200 см и 200x200 cм.

Виж повече
Детайли за продукта

Пълнеж от Wellsleep® микрофибри

Завивка Сиена 4 сезона е с пълнеж от Wellsleep® микрофибри, които се грижат завивката ти да бъде дишаща и мека. Уникалната структура на тези микрофибри създава въздушни джобове, които придават допълнителен обем на завивката, като я правят изключително мека. Горната част на завивката е с приятен зигзагообразен шев, който освен, че изглежда добре, предотвратява струпването на пълнеж в ъглите, подсигурявайки равномерното му разпределение.

Завивка Сиена 4 сезона е направена от хипоалергични материали. Изключително качествена и здрава. С нея не ти е нито много топло, нито студено. Благодарение на хитрия дизайн, който позволява двете завивки да бъдат съединени в една, можеш да я използваш през цялата година – по-тънката използваш лятото, по-дебелата използваш за преходните сезони, а през зимата съединяваш двете заедно. Завивка Сиена 4 сезона не задържа влагата, защото е дишаща. И устойчива на петна! Спокойно хапвай в леглото.

Сиена 4 сезона има качествата на завивка с гъши пух без риск от алергии. Затова е много подходяща за хора с чувствителна кожа и склонни към алергии. Без проблем използваш завивка Сиена без допълнително спално бельо. Тя се пере лесно и съхне бързо. Подходяща е и за сушилня.

Капитонирано покритие

Имаш пухкава завивка и в същото време лека и мекичка. Пълнежът и покритието й създават усещане за сън върху пух. Капитонажът не позволява скупчване и разместване на пълнежа. Переш я лесно, а за по-добра хигиена и до 60°С. Идеална за всички фенове на честото пране и перфектната поддръжка.

Качествени материали за издръжливост

Дормео завивка Сиена 4 сезона е изработена от Softdream микрофибри, които са здрави, издръжливи, бързо съхнещи и устойчиви. Благодарение на този материал, твоята завивка няма да промени формата, цвета или структурата си и ще можеш да се наслаждаваш на нейния комфорт по-дълго време.

Две завивки в една за по-практична употреба

Дормео завивка Сиена 4 сезона се състои от две завивки – една по-лека (150гр) и една по-дебела (250гр). През лятото можеш да ги използваш по отделно като две завивки, а през зимата да ги съединиш в една, по-топла. В краищата на завивките има копчета, което позволява лесно и практично комбиниране на двете завивки.

Практички характеристики за удобна употреба

Завивка Сиена 4 сезона се пере в перална машина до 60°C , за да можеш да спиш спокойно в чиста и свежа среда. Благодарение на съвременните материали, тя съхне бързо. Завивка Сиена 4 сезона се предлага в два размера: 140 х 200 и 200 х 200 см.

Техническа информация Погледни състава, материалите и други технически специфики, които ще поглезят краката ти.
Filling Thinner duvet: Filling: 100% polyester (Wellsleep® advanced); Thicker duvet: Filling: 100% polyester (Wellsleep® advanced)
Линия Dormeo Комфорт
Покритие Thinner duvet: Cover fabric: 100% polyester; Thicker duvet: Cover fabric: 100% polyester
Програма Dormeo спане
Размери 140x200 cm; 200x200 cm
Сезон цяла година

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81