Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
SKU: 99-1000216597

Дормео Емоционален Мини Бухал Семейство

Кратко описание

Тези шест меки играчки, символизиращи топлината на семейния живот, представляват три поколения бухалчета - татко, майка, син, дъщеря, дядо и баба. Дормео са заложили в тях комбинация от завладяващ дизайн и висококачествени материали. С височина 16 см, пухкави и приятни на допир. Перат се при 30 °C и дълги години ще те радват с нежни прегръдки, забавни игри и сладки сънища.

19,90 лв.
Club5*: 15,90 лв.
Дормео Емоционален Мини Бухал Семейство
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

Тези шест меки играчки, символизиращи топлината на семейния живот, представляват три поколения бухалчета - татко, майка, син, дъщеря, дядо и баба. Дормео са заложили в тях комбинация от завладяващ дизайн и висококачествени материали. С височина 16 см, пухкави и приятни на допир. Перат се при 30 °C и дълги години ще те радват с нежни прегръдки, забавни игри и сладки сънища.

Виж повече
Детайли за продукта

Отдавайки приоритет на семейството, ние градим основата за щастлив живот

Отдавайки първостепенно значение на семейството, ние създаваме за децата си среда, в която да се чувстват сигурни, подкрепяни и обичани. Взаимоотношения, основаващи се на любовта и подкрепата още в ранна детска възраст ще изградят силни и уверени личности, който лесно ще се справят с предизвикателствата на живота. Такива семейни отношения са безкраен източник на комфорт и радост през целия ни живот.

Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family

Запознай се с новите си приятели

Новите Емоционални Мини Бухалчета са с височина 16 см и представляват цяло семейство, с което децата ще могат да играят и да споделят тайните си. Чрез семейството децата опознават света и себе си. Те придобиват умения за оцеляване и укрепване, способности да използват сетивата си и да възприемат ценностите.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Мама бухал

  Тя учи децата на това кое е правилно и кое грешно, дарява ги с най-сладките прегръдки и целувки, особено когато са ударили коленете си, играейки навън.

  Тя се гордее с постиженията на децата си, без значение колко малки или големи са те и винаги насърчава малките си бухалчета да правят това, което обичат, независимо дали играят футбол или свирят на барабани.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Татко бухал

  Той показва на децата си как да възприемат живота като едно голямо приключение, като ги учи да карат колело, да се катерят по най-високите дървета и да плуват в най-дълбоките морета. Той знае, че понякога децата трябва да научават нещата, правейки грешки, а той винаги ще бъде тяхната сигурна опора, когато се опитват и провалят.

  Татко бухал винаги наблюдава малките си бухалчета и ги предпазва от опасности, но същевременно ги насърчава да бъдат независими, силни и уверени.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Баба бухал

  Тя обича да разглежда албуми със снимки и да показва на децата, как животът е най -красив, когато имаш любящо семейство, с което създаваш незабравими спомени.

  Тя винаги е опора за децата, като им дава мъдри съвети или просто мълчаливо ги прегръща и изтрива сълзите им, когато са разстроени.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Дядо бухал

  Той обича да попълва кръстословици, да реди пъзели и да строи разни неща от нулата, разказва най-смешните вицове, учи децата как да играят на карти и да правят фокуси и ги запознава с нова музика, която всъщност е стара.

  Те могат да му разкрият всякакви тайни, защото той никога няма да им се смее или да ги издаде. Той е човек, от който могат да се учат винаги, независимо колко са пораснали.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Дъщерята бухалче

  Тя има най-яркото въображение в света. Понякога пее караоке и се преструва, че е в музикален клип, а понякога скача на батута, представяйки си, че е астронавт.

  Тя учи брат си на таен жестов език, който само те двамата разбират и се наслаждава на късните вечерни разговори с него в стаята им, когато мама и татко мислят, че спят.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Синът бухалче

  Той винаги е готов за забавление, особено ако това включва да се изцапа малко. Обича всички спортове на открито, безобидните шеги и играта от изгрев до залез.

  Той учи сестра си да отстоява себе си и е едновременно нейна опора и положителен пример за подражание. Той винаги я изслушва, без да я съди и в негово лице тя намира своят най-добър приятел за цял живот.

Семейството оказва най-силно влияние в живота на детето

Дормео Емоционален Голям Бухал Семейство е създадено, за да научи децата, колко важно е семейството. Те са много повече от красиви и меки плюшени играчки, с които децата могат да спят или да се гушкат.

 • Използвай бухалското семейство, за да помогнеш на децата да разберат, че взаимоотношенията в семейството са динамични. С тяхна помощ можеш да покажеш на детето, как се изгражда силно и любящо семейство.
 • Използвай бухалското семейство за ролеви игри, за съчиняване на въображаеми истории, за запознаването им със семейната история и разговори за важното значение на семейството.
Dormeo Emotion Mini Owl Family

Специално клипс-копче дава възможност на бухалчетата да се прегръщат

Всички бухалчета се предлагат с нов, специален елемент - клипс-копче върху крилата, за да могат да се прегръщат едно друго. Защото прегръдките са един от най-прекрасните начини да изразиш любовта си.

Dormeo Emotion Mini Owl Family

Запознай се с Дормео Емоционални Бухалчета

Всяко 16-сантиметрово мини бухалче има свой по-голям приятел, който е висок 33 см. Емоционалните Бухалчета могат да се използват като плюшена играчка или възглавница и се предлагат с меко поларено одеяло, за да сте винаги готови за дрямка или игра.

Разгледай ги още сега

Dormeo Emotion Mini Owl Family
Техническа информация Погледни състава, материалите и други технически специфики, които ще поглезят краката ти.
Материал полиестер
Програма Dormeo всекидневна
допълнителни възможности washable at 30°C

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81