Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
SKU: 99-1000195019

Стоун Ледженд Черен Тиган

Кратко описание

Делимано Стоун Ледженд Черен Тиган е направен от въглеродна стомана и емайл, с незалепващо покритие и с негова помощ ще се впуснеш във вълнуващи кулинарни пътешествия. Наличието на истински каменни частици в покритието, придава характерен вкус на храната, сякаш е приготвена върху камък.

Редовна цена: От 44,99 лв. Нагоре от


Специална цена: От 24,99 лв. Нагоре от

Club5*: 23,74 лв.
Оставащо време
Стоун Ледженд Черен Тиган
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

Делимано Стоун Ледженд Черен Тиган е направен от въглеродна стомана и емайл, с незалепващо покритие и с негова помощ ще се впуснеш във вълнуващи кулинарни пътешествия. Наличието на истински каменни частици в покритието, придава характерен вкус на храната, сякаш е приготвена върху камък.

Виж повече
Детайли за продукта

Делимано Стоун Ледженд вече в черно

Делимано Стоун Ледженд Тиган Черен е част от новата линия съдове за готвене, влизаща в състава на популярната серия Стоун Ледженд. С елегантния си черен цвят, тези съдове ще се впишат идеално във всяка кухня, а висококачествените материали, от които са изработени ще ги превърнат в абсолютен фаворит и постоянен спътник в кулинарните ти приключения.

Силата на въглерода, стоманата и истинския камък, съчетани в един тиган

Този удобен тиган е изключително подходящ при пържене на всякакъв вид лесно залепваща храна, тъй като специалното му покритие ще предотврати залепването й, а освен това можеш да приготвяш ястия с минимално количество мазнина. Основата му е изработена от изключително здрава комбинация, включваща стомана и емайл, с дълъг експлоатационен живот и е покрита с един от най-качествените и издръжливи материали на пазара - Quantanium. Това популярно покритие се отличава със съдържанието си на истински каменни частици, които го правят още по-устойчиво. Повърхността е изключително гладка, което гарантира безпроблемното отделяне на храната от повърхността на тигана. Освен това, можеш да използваш и метални прибори, без притеснение от надраскване!

Храната ще придобие вкус, сякаш е приготвена върху истински камък

Добавянето на истински каменни частици в този тиган го прави различен от останалите, тъй като камъните отделят топлината постепенно, в резултат на което храната запазва естествената си влажност, витамини и вкус. Готвенето в съдове с покритие Quantanium придава на храната традиционния вкус, характерен за ястия, приготвени върху истински камък.

Перфектен тиган дори за силно залепваща храна  

Имал ли си проблем с приготвянето на бъркани яйца, пилешко, риба или нетлъсто говеждо месо? Всички тези любими ястия обикновено залепват по повърхността на съдовете, но не и със Стоун Ледженд Черен Тиган. Покритието Quantanium позволява готвене с ниско съдържание на мазнини, с минимално количество олио, но въпреки това храната не залепва и покритието не се захабява с времето.

След готвене, можеш просто да поставиш тигана в съдомиялната машина или да го измиеш на ръка с малко сапун, без никакви усилия.

 

Техническа информация Погледни състава, материалите и други технически специфики, които ще поглезят краката ти.
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Материал enamel, въглеродна стомана
Основен материал стомана
Размери 14cm, 20cm, 24cm, 28cm

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81