Джой Чопър 3 в 1

Миксер, пасатор и чопър в едно! Смесвай, нарязвай, разбивай, смилай, приготвяй пюре директно в купата! Тя е достатъчно голяма (700 мл), а моторът от 600 W гарантира перфектен резултат. 

Джой Чопър 3 в 1

Редовна цена: 119,90 лв.


Специална цена: 59,90 лв.

56,91 лв. Kлуб 5*
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 81
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
 • Техническа информация
Бърз преглед

Миксер, пасатор и чопър в едно! Смесвай, нарязвай, разбивай, смилай, приготвяй пюре директно в купата! Тя е достатъчно голяма (700 мл), а моторът от 600 W гарантира перфектен резултат. 

Виж повече
Детайли за продукта

Миксер, пасатор и чопър в 1 уред!

Защо да даваш купища пари за различни ел. уреди, които заемат толкова много място в кухнята ти. Забрави за досадното търсене на точния уред, за хаоса по кухненския плот! Възползвай се от Делимано Джой Чопър 3 в 1!

Той замества цели 3 уреда - миксер, пасатор и чопър!

Каква е предимството на Делимано Джой Чопър 3 в 1?

Делимано Чопър 3 в 1 е мултифункционален уред -  получаваш чопър, миксер и пасатор - 3–те най-често използвани в кухнята електрически уреда, комбинирани само в един практичен комплект!

Ползваш 1 уред, както за подготовка на продуктите – рязане на зеленчуци за ястия, така и за приготвяне на основни ястия – крем супи, а също и десерт – кекс, смес за палачинки, кремове, сладкиши.

Смесваш, нарязваш, смилаш или правиш пюре направо в съда

Функционалният комплект за смесване има впечатляващи резултати. За разлика от големите кухненски роботи и блендери, Джой Чопър 3 в 1 от Делимано е лек и лесен за използване: с него смесваш, разбиваш, нарязваш, смилаш или правиш пюре, като поставиш продуктите директно в купата, каната или тенджерата.

Съдът за смесване има нехлъзгаща се основа и удобна мерителна скала

Капацитетът на съда за смесване е 700 мл. Той е прозрачен, за да наблюдаваш обработваните продукти, има и удобна мерителна скала. Към чопъра има още купа, острие и приставка за разбиване. Чопърът има нехлъзгаща се основа, за да не позволява разместване по време на обработка на продуктите.

Изработени от висококачествена неръждаема стомана

Задвижващата ос е направена от издръжлива неръждаема стомана, има острие за нарязване и приставка за разбиване. Те няма да ръждясат, да се захабят или да се огънат, дори след многократна употреба.

Какво включва комплектът?

Комплектът Делимано Чопър 3 в 1 включва 700 мл съд за смесване, купа, острие и приставка за нарязване на продуктите. Задвижващата ос е направена от неръждаема стомана, а дръжката на чопъра е с ергономична форма. Лесен за почистване, съхранение и употреба.   

Постигаш невероятни готварски резултати

Комплектът Делимано Чопър 3 в 1 се използва, почиства и съхранява лесно. Приставките се сменят също много лесно, в зависимост от начина, по който искаш да приготвиш храната: смесваш, нарязваш, разбиваш, смилаш до желаната консистенция. Чопърът има мощен 600 W DC мотор с една фиксирана скорост и плавно преминаване към различни скорости на смилане.

 • Ергономична дръжка за стабилно и удобно хващане
 • Скобата се прикрепя лесно, а по този начин спестяваш място в кухнята.
 • Приставките могат да се почистват в съдомиялна
 • За да почистиш приставките за смилане, само ги изплакни с вода, за да измиеш остатъците от храна, а после ги постави в съдомиялната.

Делимано Чопър е лесен за използване, почистване и съхранение

Получаваш:

 • Чопър - ефективно реже, продукти с различна твърдост – зеленчуци, плодове, ядки, мели кайма
 • Пасатор - приготвяш вкусни крем супи ( пасираш дори и по време на варене), смилаш зеленчуци за сос, домашно приготвени бебешки пюрета, кремове, смутита, шейкове
 • Миксер - за минути имаш смес за палачинки, кексове, блатове за торта, кремове, сладкиши

Резултатите са направо впечатляващи. Избираш между приставките, в зависимост от техниката на нарязване или разбиване, която ти трябва за приготвяне на ястието. Чопърът има мощен 600 W мотор с една фиксирана скорост и плавно преминаване към различните скорости.

Ергономичната дръжка дава възможност за стабилно и удобно хващане

Всички аксесоари се измиват в съдомиялна

За да измиеш приставките, просто изплакни по-едрите части от храна на мивката и ги пусни в съдомиялната.

 • за всеки, който търси функционален и универсален чопър
 • за всеки, който търси един уред с много функции за обработка на продуктите: смесване, нарязване, разбиване, смилане, дори правене на пюре
 • за всеки, който иска да има компактен чопър, с най-важните приставки
 • за всеки, който разполага с малко кухненско пространство
 • за заети хора, които ще оценят бързото приготвяне на храната и лесното почистване на уреда
Техническа информация
допълнителни възможности 1 fixed speed + stepless variable speed; Power: 600W; Blending pitcher capacity: 700ml

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81

&bsp;За презентация на живо, кликни тук