Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
ID: 110071456 SKU: 110071456

Делимано Desire Тенджера

Кратко описание

Тази алуминиева тенджера с размер 24 см, е подходяща за приготвяне на по-големи количества храна и удобно пасва на котлона. С дебело и надеждно покритие, осигуряващо перфектно разпределение на топлината и лесна поддръжка. Тенджерата е изработена по екологичен начин, от рециклиран материал и е устойчива. Подходяща за всякакви котлони, включително индукционни, както и за фурна. 5 години гаранция.

89,90 лв.
Club5*: 85,41 лв.
Делимано Desire Тенджера
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

Тази алуминиева тенджера с размер 24 см, е подходяща за приготвяне на по-големи количества храна и удобно пасва на котлона. С дебело и надеждно покритие, осигуряващо перфектно разпределение на топлината и лесна поддръжка. Тенджерата е изработена по екологичен начин, от рециклиран материал и е устойчива. Подходяща за всякакви котлони, включително индукционни, както и за фурна. 5 години гаранция.

Виж повече
Детайли за продукта

Първокласна алуминиева тенджера, улесняваща ежедневните задачи в кухнята

Идеалният размер на този съд е удобен за приготвяне на храна за цялото семейство, с характеристики, осигуряващи перфектни резултати всеки път. Тенджерата е супер лека, изработена от рециклиран алуминий, с дизайн пасващ идеално на всяка съвременна кухня. Освен със стилна визия, тази тенджера се характеризира и с изключителна издръжливост, гарантираща дълги години употреба, благодарение на качествените материали, от които е изработена. Може да се използва с метални прибори. Предлага се в размер 24см (5л).

Delimano Desire Pot

Идеална за ежедневни семейни ястия: подходяща както за котлони, така и за фурна

Делимано Desire Тенджера е незаменим съд за всяка кухня - използвай я за вкусни супи, сосове, картофено пюре, варени и зеленчуци на пара, ориз и яхнии - всичко това без усилия, благодарение на незалепващото покритие, което не позволява на храната да загори или да залепне.

Делимано Desire Тенджера може да се използва на всякакви котлони, включително индукционни и е подходяща за употреба във фурна до 220 ° C.

Delimano Desire Pot

Рециклираният алуминий намалява разхода на енергия в производствения процес с 95%

Рециклираният алуминий (от кутии, велосипеди и автомобили и др.) спестява 95% от енергията, необходима за производството на чист алуминий от боксит. Ние изработваме съдовете за готвене от внимателно подбрана, алуминиева сплав, която отговаря на нашите изисквания за здравина, податливост на формоване, якост и издръжливост на огъване и др.

С избора на тези съдове, участваш активно в опазването на околната среда

Серията Делимано Desire е изработена от рециклиран алуминий от кутии, велосипеди и автомобили. Спестява 95% от енергията, необходима за производството на чист алуминий от боксит. Ние изработваме съдовете за готвене от внимателно подбрана, алуминиева сплав, която отговаря на нашите изисквания за здравина, податливост на формоване, якост и издръжливост на огъване и др.

Delimano Desire Pot

Покритието Eclipse HB ти гарантира, че храната ще се отделя с лекота от съда

Загорялата храна, която залепва по дъното на съда, трудно се почиства и разваля вкуса на храната. Нашата цел, създавайки серията Делимано Desire, беше да направим така, че тя да се откроява от другите съдове за готвене с надеждно, иновативно покритие, което има отлични характеристики и никога няма да те разочарова.

Eclipse HB е на водна основа, изключително дебело и издръжливо покритие, трайно и следователно устойчиво. Разпределено е в 4 слоя:

  1. Тяло от рециклиран алуминий *, обработен с пясък, за да гарантира по-добро сцепление с незалепващото покритие.
  2. Основен слой с допълнителна плътност и изключителна твърдост
  3. Междинен слой, подсилен с ултра-твърди, минерални частици
  4. Първи покривен слой за по-добра устойчивост на покритието
  5. Втори покривен слой за трайни, незалепващи свойства и подобрена топлопроводимост с 3D повърхност, която увеличава нагряваната площ

Изключително здравото и издръжливо покритие е подходящо за употреба с метални прибори и ти позволява да готвиш без мазнина. След употреба можеш лесно да ги измиеш в съдомиялна машина.

1
2
3
4
5
Delimano Desire Pot

5 години гаранция

Серията Делимано Desire има 5 години гаранция. Основата е изработена от 100% рециклиран алуминий*. Опаковката е рециклируема и биоразградима, а бакелитовите дръжки могат да се изхвърлят отделно.

Техническа информация

  • Дебелина на стените 2,8 мм
  • Дебелина на дъното 3,5 мм
  • Височина на стените 12,2 см
  • Вместимост 5л

* Тенджерата и кръглата тава са изработени от 100% алуминий, а тиганите от 50% рециклиран алуминий.

Техническа информация Погледни състава, материалите и други технически специфики, които ще поглезят краката ти.
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Капацитет 5l
Материал алуминий
Основен материал алуминий
Размери 38cmx25cmx13cm
Тип печка газ, електрическа, индукционен, керамична

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81