Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
ID: 110071892 SKU: 110071892

Брава Чоп Експрес XXL V1

Кратко описание

Делимано Брава Чоп Експрес ХХL V1 e чопър, който работи навсякъде, без батерии и електричество. Само с 1 дърпане осигуряваш 40 разреза на 500 г продукти – плодове, зеленчуци, ядки, шоколад и още. Режеш, кълцаш, разбиваш, правиш на пюре или кайма, и всичко това само с 1-2 дърпания на въженцето. Смени чопър приставката с приставката за смесване и вече имаш практичен ръчен миксер.

35,90 лв.
Club5*: 34,11 лв.
Брава Чоп Експрес XXL V1
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

Делимано Брава Чоп Експрес ХХL V1 e чопър, който работи навсякъде, без батерии и електричество. Само с 1 дърпане осигуряваш 40 разреза на 500 г продукти – плодове, зеленчуци, ядки, шоколад и още. Режеш, кълцаш, разбиваш, правиш на пюре или кайма, и всичко това само с 1-2 дърпания на въженцето. Смени чопър приставката с приставката за смесване и вече имаш практичен ръчен миксер.

Виж повече
Детайли за продукта

Подготви бързо и с лекота продуктите за твоите кулинарни рецепти с новия Делимано Брава Чоп Експрес XXL V1. Нарежи парчета плодове, зеленчуци, ядки, шоколад и други само с няколко дръпвания на въженцето!

Механичен чопър, без електричество и батерии

Много лесна употреба, без електричество или батерии, този ръчен чопър е идеален за всички кухни, дори при пътуване, почивки или къмпинг. Той е компактен и удобен, така че просто го вземи със себе си, където и да отиваш.

Постави съставките в контейнера, завърти и заключи капака и дръпни връвта, за да завъртиш острието за рязане. Всичко става за секунди, без никакви усилия.

Режеш и кълцаш, където и да си!

Този чопър е полезен уред, който ще улесни начина на готвене, правейки кълцането и смесването по-удобно и бързо, без нужда от електрически уреди. Заради страхотния си ръчен режим на работа, Брава Чоп Експрес е идеален за пътувания. Вече можеш да направиш страхотна салата или гарнитура за секунди, дори в палатката или на къмпинга, без да се оглеждаш за изтичник на електричество, без да цапаш нож, дъска за рязане и купа. Всичко - в твоя Делимано Брава Чоп Експрес XXL V1. Благодарение на комбинацията от практичен механизъм и големи остриета, гарантирано ще получаваш отлични резултати всеки път.

С 2 приставки - ползваш като ръчен миксер или чопър!

Може да се използва като чопър за рязане, смилане и пюриране, или като ръчен миксер. Сложи приставката с острието и имаш чопър, смени я с приставката за смесване и имаш практичен ръчен миксер.

С голяма купа с обем от 900 мл (500 мл използваем), чопърът ще се справи безпроблемно с повече от половин килограм съставки наведнъж!

Острието е обновено с допълнителен брой перки - общо 5!

Режеш заготовките за секунди!

При 1 дръпване ножовете се завъртат около оста си 8 пъти. Това означава, че с 5 остриета, съставките се нарязват до 40 пъти само с едно дърпане на въжето!

За рязане на: плодове, зеленчуци, ядки, билки и подправки, лук, чесън, салца, салата, песто, пюре, дресинги, сосове и други.

Предимствата на Делимано Брава Чоп Експрес XXL V1:

  • Безпроблемно изпълнение на всяка задача, само с няколко дръпвания на въжето имаш невероятни резултати
  • Няма нужда от електричество или батерии, без разходи за твоето домакинство и по-добър за околната среда
  • Комбинира няколко уреда в един - чопър, резачка, бъркалка и дори ръчен миксер
  • Лесно почистване - просто го изплакваш под чешмата след употреба
  • С предпазни крачета против хлъзгане при ползване, когато е поставен върху равна повърхност
  • Компактен и удобен, лесен за пренасяне - практичен за къмпинг или пътуване

Как работи:

  1. Постави острието или приставката за разбъркване в купата
  2. Добави желаните продукти
  3. Затвори и щракни капака
  4. Издърпай 1-2-3 или повече пъти - според желания размер / консистенция на храната

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81