Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
SKU: 99-1000225771

Уокмакс Сникърс Чънки Зелено

Кратко описание

В стремежа си да надграждаме комфорта и устойчивостта, заложихме на природосъобразни материали и допринесохме за изграждането на по-здравословна среда. Изпробвай тези сникърси, които ще се адаптират към уникалната форма на краката ти и ще ги усещаш като втора кожа. Те ще те вдъхновят да се движиш повече и да изживееш всички тези моменти пълноценно.

Редовна цена: 169,90 лв.


Специална цена: 99,90 лв.

Уокмакс Сникърс Чънки Зелено
Таблица с размери
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 81
Бърз преглед

В стремежа си да надграждаме комфорта и устойчивостта, заложихме на природосъобразни материали и допринесохме за изграждането на по-здравословна среда. Изпробвай тези сникърси, които ще се адаптират към уникалната форма на краката ти и ще ги усещаш като втора кожа. Те ще те вдъхновят да се движиш повече и да изживееш всички тези моменти пълноценно.

Виж повече
Детайли за продукта

Бъдещето е в наши ръце

Ние се интересуваме, какво означава да се чувстваш комфортно и как това влияе на теб и всички около теб. Поради тази причина, тези обувки са изработени от рециклирани и частично рециклирани материали, запазвайки същото високо качество и комфорт, за да се чувстваш удобно през целия ден. Тези сникърси ще се погрижат за краката ти с невероятна стелка, леки материали и опора за свода, което ги превръща в идеалния чифт за носене през работната седмица и по време на „бягствата“ ти през уикенда.

Walkmaxx Sneaker Chunky Green

Да ходиш бос отново

Кога за последен път усети меката трева, твърдостта и опората на земята под краката си? Ще се насладиш отново на тези усещания, ако избереш да носиш Чънки зелени сникърси. Външната подметка от EVA абсорбира натиска и прави всяка стъпка максимално комфортна, дишащата стелка отвежда влагата и се грижи за правилната опора на свода. Освен това са изключително леки, за да са удобни за носене и опаковане, когато си на път.

Walkmaxx Sneaker Chunky Green

Защо краката ти ще се чувстват добре в тях?

Благодарение на гъвкавата външна подметка от 100% EVA, стелката се адаптира към крака ти. Тези функционални сникърси облекчават натиска, осигуряват по-добра проветривост и абсорбират потта. Те са изработени от внимателно подбран рециклиран материал с грижа към краката ти и околната среда.

Абсорбиране на натиска

Външната подметка, изработена от 100% EVA, абсорбира натиска и придава гъвкавост, чийто предимства ще оцениш при носене върху всякакъв терен. Освен това гумената долна част ще ти осигури отлично сцепление с всякакви повърхности.

Walkmaxx Sneaker Chunky Green

Изключително удобна вложка

Стелката включва в състава си изключително издръжлива вложка. Тя е формована, с възглавничка и е разработена с иновативна анатомична технология, която осигурява добра проветривост и способност за абсорбиране на потта. Тази характеристика неминуемо надгражда нивото на комфорт. Правилната опора в областта на свода ще стабилизира стъпката ти и ще гарантира целодневна поддръжка.

Walkmaxx Sneaker Chunky Green

Устойчивост = Комфорт и качество

Това, което е добре за природата, е добре и за теб. Носенето на тези сникърси ще ти гарантира целодневен комфорт. Благодарение на използването на рециклирани материали PU, PES, EVA в производствения процес, ние участваме в опазването на околната среда, без това да е за сметка на качеството или комфорта на клиентите. Прояви и ти своята загриженост към природата - избери тези устойчиви сникърси, предлагащи изключителен комфорт и качество.

Walkmaxx Sneaker Chunky Green
Как да избереш размер Погледни таблицата ни и открий перфектния за теб размер обувки Walkmaxx.

Как да измериш стъпалото си?

Перфектно прилягащите и удобни обувки са основният фактор за поддържане на здрави крака и правилна походка. Ако не си сигурен относно точния размер на следващия си чифт Уокмакс, с удоволствие ще ти помогнем да откриеш идеално прилягащите за теб обувки.

Имаш нужда от два листа хартия (размер A4), молив и линийка.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  Очертай стъпалото

  Постави лист хартия на пода. Стъпи изправен върху хартията, така че петите ти да са опрени в стената. Препоръчително е да обуеш чорапите, с които възнамеряваш да носиш обувките си. Пренеси цялата си тежест върху краката, за да бъде по-точно измерването. След това трябва ти или някой друг внимателно да очертаете стъпалото, като писалката или моливът трябва да бъдат под ъгъл от 90 градуса.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  Измери дължината и ширината

  1. Измери разстоянието от задната/централна част на петата до края на най-дългия пръст.
  2. Измери най-широката част на крака си от единия край до другия.

  Можеш да опиташ да очертаеш стъпалото си няколко пъти за по-точни резултати.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  Открий перфектния чифт обувки за теб

  В таблицата намери дължината на стъпалото, която си измерил. В другата колона ще откриеш съответстващия на нея размер обувки. И чрез последната колона ще определиш, каква ширина на обувката ще бъде подходяща за теб.

  Забележка: Ако дължината на твоето стъпало попада между посочените размери, приеми за валиден следващия размер. За ширина на стъпалото избери най-близката до твоята.

Определяне на размер за Уокмакс Сникърс Чънки Зелено

Размер

Дължина на стъпалото

(см)

Ширина на стъпалото

(см)

36 23,6 7,9
37 24,3 8,0
38 24,9 8,2
39 25,6 8,4
40 26,2 8,5
41 26,9 8,7
42 27,5 8,8

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 81