Твоята количка е празна!

Опитай

Фит дамски ботуши ОС система

Временно няма наличност
Photo
Video
-74%

Новите дамски ботуши Фит със ОС система имат специална интегрирана система, увеличаваща стабилността и устойчивостта върху ледени и хлъзгави повърхности.

Фит дамски ботуши ОС система

Редовна цена: 189,90 лв.


Специална цена: 49,90 лв.

Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 81
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Новите дамски ботуши Фит със ОС система имат специална интегрирана система, увеличаваща стабилността и устойчивостта върху ледени и хлъзгави повърхности.

Виж повече
Детайли за продукта

Търсиш дамски ботуши, с които краката ти да останат топли и сухи по време на студената зима?

Пробвай новите Уокмакс Фит дамски ботуши ОС система. С тях ще стъпваш спокойно и без притеснение, дори при най-екстремните зимни условия. Върху подметките на ботушите има подвижна, анти-хлъзгаща се система ОС с две позиции: ИЗВАДЕН и ПРИБРАН шпайк за по-голяма устойчивост и стабилно захващане върху ледена или снежна повърхност.

  • Устойчиви на вятър и вода
  • Шпайковете се отварят и прибират лесно
  • Тествани за дълготрайност и при екстремни условия

Tайната на устойчивото захващане в ледената повърхност и повишената стабилност е анти-хлъзгащата се система от шпайкове, които лесно се нагласят между две позиции с допълнителна приставка.

Позициите на шпайковете са Прибрана и Отворена: правят стъпването върху ледени повърхности удобно и стабилно, за не се подхлъзнеш и паднеш.

Осигуряват допълнителна топлина при екстремни условия. Уокмакс Фит дамски ботуши ОС система са тествани, за да отговорят на високи стандарти и поддържат краката ти топли по време на екстремни зимни условия.

Цветове: Черно

Размери: 37-41

Техническа информация
Материал: външната подметка гума, Етил винил ацетат

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ